Schone ramen is een must voor de uitstraling van uw pand! Glasbewassing zorgt echter niet alleen voor schone ramen, maar het is ook een noodzaak voor het onderhoud van uw kozijnen en gevels.

F.J. Schilten heeft ervaren en gekwalificeerd personeel én hoogwaardig materieel om elke klus op het gebied van het wassen van ramen te klaren. Onze medewerkers zijn daarnaast in het bezit van de vereiste diploma’s en certificaten omtrent veiligheid.

Voor het bewassen van glazen zetten wij de volgende technieken in:

Ladders

Waar het nog kan én mag (bij een veilige werkhoogte volgens de geldende arbo regelgeving) zetten wij de ladder in.

Hoogwerkers

Tot 32 meter hoogte en op plaatsen die goed bereikbaar zijn, wassen wij uw glazen met behulp van onze hoogwerker. Onze medewerkers zijn hiervoor getraind én gecertificeerd.

Telescopische bewassing

Waar ladders of hoogwerkers niet kunnen reiken, zetten wij telescopische bewassing in: een systeem dat tot maximaal 21 meter moeiteloos vanaf de grond uw ramen kan wassen. F.J. Schilten werkt met osmosewater met 0% restwaarde, waardoor de ramen streep- en vlekkeloos opdrogen.

Ramen die voorheen onbereikbaar waren, kunnen wij hierdoor weer bewassen.

Bootsen

Zelfs ramen die door ons materieel niet te bereiken zijn, kunnen wij voor u wassen. Met behulp van bootsen (of abseilen) daalt één van onze gespecialiseerde medewerkers aan een touw vanaf de dakrand af om uw ramen al ‘hangend’ te wassen. Onze medewerkers zijn hiervoor getraind en zijn gecertificeerd voor ‘veilig werken met valbeveiliging’ en ‘abseilen’.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Contactgegevens

F.J. Schilten Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij
Archimedesstraat 3
3316 AJ Dordrecht
078 – 84 34 218
06 – 21 82 76 75
info@fjschilten.nl | Volg ons op Linkedin