Glazenwasser(s)

Wie is F.J. Schilten Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij?

F.J. Schilten Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij is al sinds 1954 een vertrouwd gezicht in Dordrecht en ver daarbuiten. Bij F.J. Schilten staat de kwaliteit in de uitvoering van de werkzaamheden voorop. Mede daardoor en door het feit dat het bedrijf van alle markten thuis is, bestaat de onderneming al meer dan 65 jaar. In de loop van de jaren heeft het bedrijf een goede en betrouwbare naam opgebouwd op het gebied van schoonmaakwerk. De activiteiten betreffen zowel kantoren, bedrijven, instellingen, verenigingen van eigenaren en beheersmaatschappijen als ook gevelreiniging, vloeronderhoud en groothandel. Maar ook particulieren markt wordt nog altijd bediend met glasbewassing en het schoon opleveren van nieuwbouw en verbouwingen. Wij zijn flexibel in tijd en werkzaamheden en bieden onze klanten de garantie dat zij dagelijks, wekelijks of maandelijks een schone werkomgeving treffen.

Wij zoeken:

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren enthousiaste glazenwasser. Je gaat glaswerkzaamheden uitvoeren bij onze opdrachtgevers in de Drechtsteden en omstreken, denk hierbij aan o.a. appartementencomplexen, bedrijfsgebouwen, zorginstellingen, particulieren, etc. Je werkt met diverse arbeidsmiddelen zoals ladders, telescoopbewassing, gevelinstallaties, hoogwerkers, etc. Daarnaast sta jij er voor open om andere algemene schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Het werk is van maandag tot en met vrijdag.

Functievereisten:

  • Je bent 25 tot 38 uur per week beschikbaar;
  • Je woont in de omgeving van Dordrecht;
  • Je beschikt over een rijbewijs-B;
  • Je spreekt de Nederlandse taal.

En

  • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Je bent betrouwbaar, zelfstandig en proactief;
  • Je hebt geen last van hoogtevrees;
  • Je bent indien nodig flexibel inzetbaar;
  • Je bent klantgericht en vriendelijk tegen onze opdrachtgevers.

Sollicitaties van kandidaten die niet aan de (functie)vereisten voldoen, worden niet in behandeling genomen. Ben je enthousiast geworden en wil je reageren? Solliciteer dan via de link. Vergeet niet je motivatie en Curriculum Vitae (CV) mee te sturen.

Vragen over jouw sollicitatie?

Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je tijdens kantooruren op maandag t/m vrijdag contact opnemen via 06-21827675.

Salariëring

F.J. Schilten Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij biedt een goed salaris welke afgestemd is op de functie en volgens de CAO die binnen het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf geldend is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

F.J. Schilten Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij
Archimedesstraat 3
3316 AJ Dordrecht
078 – 84 34 218
06 – 21 82 76 75
info@fjschilten.nl | Volg ons op Linkedin