Wat begon met een laddertje en een bakfiets is inmiddels een bedrijf dat veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden uitvoert.

Opa Piet begon samen met zijn broer in 1954 een glazenwasserij. Pa Ries stond daarna jaren aan het roer en inmiddels is zoon Frits de baas.

Inmiddels telt het schoonmaakbedrijf zo’n twintig medewerkers en is het gegroeid ruim vijfhonderd klanten. “Waren het vroeger zo’n honderd klantjes voor een gulden of drie per stuk. Nu zijn het vooral veelzijdige schoonmaakprojecten die we doen.”

De activiteiten zijn naast het glazenwassen uitgebreid met de schoonmaak van kantoren, scholen en andere objecten, vloeronderhoud en gevelreiniging. De bakfiets met ladder heeft plaats gemaakt voor modern materieel zoals hoogwerkers, een hogedruktrailer en een heel wagenpark om klanten in het gehele land te kunnen bedienen.

F.J. Schilten is uitgegroeid tot meer dan een familiebedrijf en een vertrouwd gezicht in Dordrecht en omstreken. De opvatting blijft echter hetzelfde: klant is koning! Dat is het credo dat al jaren geldt en dat Frits van zijn opa en zijn vader meekreeg. Opa en pa Schilten zeiden het al: een klant mag nooit teleurgesteld worden. Al betekent dat ’s nachts werken of op zondagochtend. Als er bijvoorbeeld waterschade is, dan komen we dat opruimen.

Door de korte lijnen en efficiënte werkwijze is F.J. Schilten vandaag de dag in staat om tegen concurrerende prijzen schoonmaakdiensten aan te bieden. Een keur van diensten staan tot uw beschikking:

Erkend leerbedrijf

Sinds 2024 zijn wij een Erkend leerbedrijf. Wij begeleiden mbo-studenten tijdens hun stage of leerbaan op de werkvloer. Zo leren zij de fijne kneepjes van het vak waarvoor zij een opleiding volgen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Contactgegevens

F.J. Schilten Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij
Archimedesstraat 3
3316 AJ Dordrecht
078 – 84 34 218
06 – 21 82 76 75
info@fjschilten.nl | Volg ons op Linkedin