Wij brengen én houden uw vloer – tapijt, linoleum of natuursteen – in topconditie!

Tapijtreinigen

Vastliggend tapijt, kleden en/of karpetten. Zonder zeep of chemicaliën reinigen wij ter plekke uw tapijt.

Linoleum en PVC vloeren

F.J. Schilten heeft voor uw linoleum of PVC vloer verschillende methodes afhankelijk van de staat van uw vloer en het gewenste resultaat.

Met de twisterpadsmethoude worden kleine oneffenheden, vuil, zeepresten en krasjes verwijderd zonder zeep of chemicaliën verwijderd.

Bij sprayen/opblokken wordt de vloer gereinigd en worden plaatselijke krassen, vlekken of beschadigingen weer gevuld met de polymeer toplaag. Met regelmatig sprayen/opblokken wordt de vloer in goede conditie en glans gehouden terwijl u tijdens de behandeling gewoon op de vloer kunt blijven lopen.

AIs de toplaag van de vloer niet goed meer te herstellen is, dan gebruiken wij topstrippen om de bovenste polymeerlag licht te strippen. Dat doen we zonder chemicaliën, op een 100% ecologisch verantwoorde manier. Na het strippen brengen we twee nieuwe lagen polymeer aan, zodat de vloer er weer als nieuw uitziet en hij voor langere tijd beschermd is.

Bij ernstige verkleuringen of beschadigingen verwijderen we de gehele toplaag tot aan de originele kale vloer en brengen een geheel nieuwe toplaag aan. Met de methode – recoaten/diepstrippen – is de vloer voor 5 à 6 jaar beschermd en kan weer worden volstaan met regulier vloeronderhoud.

Als laatste methode bieden wij diepstrippen met een stripper aan, waarbij we – zonder water – de toplagen van de vloer tot in de poriën reinigen. De vloer is na de aanbrenging van twee toplagen weer voor jaren beschermd.

Natuursteen vloeren

Heeft u een natuurstenen vloer of een marmeren vloer en is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt? Wij maken uw natuursteen vloer grondig schoon en indien nodig kunnen wij uw vloer ook polijsten en kristalliseren met een speciale schrobmachine. Na de behandeling ziet uw vloer er weer als nieuw uit!

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Contactgegevens

F.J. Schilten Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij
Archimedesstraat 3
3316 AJ Dordrecht
078 – 84 34 218
06 – 21 82 76 75
info@fjschilten.nl | Volg ons op Linkedin