Schoonmaakdiensten

Uitblinkers in schoonmaakwerk! Of het nu gaat om een eenmalige schoonmaak of om het volledig uit handen nemen van uw schoonmaak activiteiten. Onze schoonmaakdiensten zijn uiteenlopend en passen zonder twijfel bij uw vraag!

Eenmalige schoonmaakopdracht

Grote schoonmaak? Verhuizing? Met een nul-schoonmaak van F.J Schilten is uw bedrijfspand klaar voor gebruik. Is uw huis of bedrijfspand na oplevering van de bouw of verbouwing aan een schoonmaakbeurt toe? Wij zorgen ervoor dat u er weer brandschoon bij zit!

Regulier schoonmaakonderhoud

Bent u op zoek naar reguliere schoonmaak op niveau, met een vaste frequentie? F.J. Schilten biedt precies datgene wat u zoekt!  Wij maken schoon voor klanten in diverse branches, variërend van bedrijfspanden tot winkels en van flats en appartementencomplexen tot scholen.

Bij regulier schoonmaakonderhoud zorgen wij op vaste tijden en in elke frequentie (dagelijks, wekelijks of maandelijks) voor de schoonmaak. De gewenste schoonmaakwerkzaamheden stemmen wij per ruimte met u af evenals de frequentie en tijden (ook buiten kantooruren mogelijk). Op die manier blijft elke ruimte schoon en representatief op elk moment van de dag, week of maand!

Om de kwaliteit van onze schoonmaak te waarborgen controleren wij regelmatig op onze eigen uitvoering. We houden de lijnen kort om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden blijven.

Full-service – ontzorgen

Voor klanten die op het gebied van facilitair management volledig ontzorgd willen worden, bieden wij de full-service schoonmaak. Denk daarbij aan het afsluiten en openen van panden, het vervangen van lampen, allerlei klusjes zoals het verzorgen van de tuin en gebouwomgeving, het aanvullen van toiletartikelen, het wassen van handdoeken tot en met het stomen van gordijnen. Kortom met de full service heeft u geen omkijken meer naar de schoonmaak van uw gebouw en alles wat daarbij komt kijken.

Verbruiksartikelen service

Zonder enig omkijken vullen wij uw magazijn aan als het gaat om schoonmaak- en toiletartikelen. F.J. Schilten controleert geregeld de standen van uw voorraden en vult bij wanneer dat nodig is.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Contactgegevens

F.J. Schilten Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij
Archimedesstraat 3
3316 AJ Dordrecht
078 – 84 34 218
06 – 21 82 76 75
info@fjschilten.nl | Volg ons op Linkedin